Dom sunca i mora – apartmani Vodice Srima

Karta

Vodice

Vodice se nalaze u Hrvatskoj i to u samom središtu Dalmacije. Do Vodica je najbolje doći autocestom A1 iz smjera Rijeke ili Zagreba. Vodice su udaljene svega 15 minuta vožnje od izlaza na čvorištu Pirovac, na autocesti A1. Po dolasku u Vodice, nastavite 2.5 km u smjeru istoka. Naša se kuća nalazi u naselju Srima tik uz priobalnu cestu.

Vodice su poznato turističko odredište hrvatskoga Jadrana i Dalmacije te se već godinama ubrajaju u sam vrh hrvatske turističke ponude. Ponuda Vodica je zaista velika i raznovrsna: sportski tereni, vodeni sportovi, škole ronjenja i surfanja, diskoteke, raznovrsni restorani i konobe, dječje igraonice i sl. U samom mjestu nalazi se velika marina, a u bližoj okolici nalaze se dva nacionalna parka bogata prirodnim ljepotama i slikovitim pejzažima i to: Nacionalni park Krka i Kornati . Naši gosti mogu, također, posjetiti Park prirode Vransko jezero sa staništem ptica vodarica, jedinstveni Sokolarski centar, otok Prvić, gradić Skradin, koji je dragulj kulturno-spomeničke baštine, te drevni hrvatski grad Šibenik za što se svakodnevno organiziraju izleti.

Naselje Srima, predgrađe Vodica nekad je bilo ribarsko, a sada turističko naselje. Srima je zaista prava destinacija za sve posjetitelje koji se žele mirno odmarati u krugu obitelji na čistim šljunčanim plažama dovoljno udaljenim od ljetne vreve i buke.

Dizajn Logic Marketing | Izrada web stranica WEB Marketing